Wat ik in Istanbul vergeten was.

Thuis weiger ik principieel en categoriek om was op te hangen in mijn tuin. Maar op reis ben ik echt gebiologeerd door uithangende was. Ik kan er niks aan doen: zie ik een slipje, een hemd of een laken hangen, dan moét ik daar een foto van hebben. Vaak is het niet eens een goeie foto, maar het moet, anders vind ik geen rust. Eens ik de foto heb, ben ik content en gerustgesteld. Pas dan kan ik weer van m’n vakantie genieten. Intussen is het een ritueel geworden, en heb ik een hele collectie. Iemand met de juiste diploma’s zal het wel kunnen verklaren, maar of ik die verklaring ook wil horen? By the way, in Istanbul heb ik een wasje gemist. Wie daar nog passeert, mag me altijd een foto sturen.


  • RELATED / YOU MIGHT FIND THESE INTERESTING
  • No related posts

SPEAK / ADD YOUR COMMENT
Comments are moderated.

Return to Top