Chemie en Magie

Als je in februari in Leuven, en meer bepaald in de buurt van het SLAC (muziekconservatorium & academie beeldende kunst) bent, stap daar eens binnen en bewonder in de grote inkomhal de gratis tentoostelling ‘Chemie en Magie’. Meer dan 1000 kinderen van de academie hebben zich eens laten gaan om een artistieke invulling te geven aan dit thema. En het resultaat is bijzonder knap: een amusante en fantasierijke expo waar je creaties van alchemistenboeken ziet, een gigantische laboratorium muurtekening, creaties van foetussen in glazen stolp, kunstig bewerkte labohandschoenen en nog veel meer. Fantasiekronkels van kinderen visueel en tastbaar gemaakt.

Hieronder een eerste indruk. Zie ook: http://www.slac.be/academie/activiteiten/

Het Geheim van het Eeuwige Leven

een megagroot laboratorium artwork


  • RELATED / YOU MIGHT FIND THESE INTERESTING
  • No related posts

SPEAK / ADD YOUR COMMENT
Comments are moderated.

Return to Top